Pentru ce va aloca Primăria MILIOANE DE LEI din banii NECHELTUIȚI în 2020

Pentru ce va aloca Primăria MILIOANE DE LEI din banii NECHELTUIȚI în 2020

Consilierii locali se reunesc joi în cadrul unei ședințe publice ordinare, iar unul din proiectele de pe ordinea de zi privește repartizarea unor fonduri din excedentul anului 2020 pentru finanțarea unor obiective de investiții și aprobarea listei provizorii pe anul 2021 cu finanțare din excedentul bugetar.

Astfel, din excedentul bugetar rămas din 2020 (bani necheltuiți) se vor aloca credite de angajament, adică cheltuieli angajate sau plăți viitoare, în valoare de 12.990.000 de lei pentru finanţarea unor obiective de investiţii, precum echipamente, mașini, o autoutilitară în valoare de 100.000 de lei și mijloace de transport pentru Direcția Venituri. Se va investi și în lucrări la drumul expres Arad – Oradea.

De asemenea, se vor aloca credite bugetare (plăți în contul angajamentelor) în valoare de 600.000 de lei din excedentul bugetar al municipiului Arad, înregistrat la finele anului 2020, pentru finanţarea acestor obiective.

Sumele alocate pentru fiecare obiectiv sunt redate în tabelul de mai jos:

 

  1. In timp ce Bolojan investea in oras si judet toti banii pe care ii avea anul trecut ,luand chiar inprumuturi , noi ne laudam ca avem bani ramasi necheltuiti . De aici si diferenta dintre cele doua orase, care creste pe zi ce trece.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.