CUI i se pregăteşte, ÎN SECRET, funcţia de preşedinte al CJA

CUI i se pregăteşte, ÎN SECRET, funcţia de preşedinte al CJA

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad i-ar putea scăpa printre degete lui Iustin Cionca. Cel puţin aşa afirmă gura lumii cea slobodă, care susţine că nu degeaba a apărut Călin Bibarţ pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean. Iar acest lucru este cât se poate de plauzibil, că doar n-o să lase Călin Bibarţ şefia Regiei Naţionale a Pădurilor pentru o funcţie de consilier judeţean. Pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean însă, da!

Tot gura lumii afirmă că în spatele viitoarei înscăunări a lui Călin Bibarţ la CJA stă înţelegerea dintre finul său şi Gheorghe Falcă. Cum, nu ştiţi cine e finul lui Bibarţ? Vă spunem noi: Generalul Florian Coldea, de la SRI.

Aşa fiind făcute jocurile, Iustin Cionca se va alege, cel mai probabil, cu o funcţie de vicepreşedinte. Asta tot gura lumii o zice, nu noi. Noi doar consemnăm. (Alţii ascultă!). Fiecare cu treaba lui!

  1. Florăria Codlea 27 aprilie, 2016, 8:42 am

    Orlandinho, în primul rând Călin Bibarț nu este şi nu va fi director RNP deoarece tocmai se desfăşoară concursul pentru post. Apoi cu năşitul e viceversa. Călin e naşul şi Florian e finul. În rest Bibarț e un tip chiar ok. Şi şcolit şi cu bun simț.Să nu ne trezim cumva cu aia de la Târnova(şogorița lu’ Chirilov) în poll position..

    Raspunde
  2. In primul rand, finul Coldea nu a reusit sa-l impuna pe nasul Calin la RNP pentru ca nu indeplinea toate conditiile, a amanat concursul ca sa modifice regulile dar tot n-a reusit.
    In al doilea rand, nu poti sa fii sau padurar sau jurist in functie de zona unde are trecere mai multa finu’ la un moment dat. As zice ca e ca e juristul padurarilor sau padurarul juristilor. Ar trebui sa se hotarasca, oricum e slabut in ambele profesii.
    In al treilea rand, credea ca Bucurestiul e cat Tarnova si Agrisu Mare la un loc, la fel ca libidinosu de Seculica dar a constatat ca e mai bine sa fii un smecherut de Arad decat sa speri ca vei ajunge grangure de Bucale cand tu inca graiesti ca la Buteni…

    Raspunde
    • Ce-as fi vrut sa vad cu il trimit smecherii cu vechime din RNP pe Calinut al nost cu galeata dupa curent sau cum il pun sa le comande pizza la metru ster :)))))))))))))

      Raspunde
  3. Hai acasa Caline, da-i in pula mea de mitici nerecunoscatori. Ai vrut sa-i faci mari, sa-i inveti, sa-i educi dar ei s-au pisat pe invataturile tale.
    Adevarul e ca daca vrei sa te impui pe la Bucuresti iti trebuie si coaie pe persoana fizica, nu poti sa aduci tot timpul in discutie coaiele altora, cu atat mai mult cu cat individul a inceput sa se uite dupa fluturi….

    Raspunde
  4. Ce pot sa spun e ca autorul are dreptate pana la in punct. Nu va fi Cionca presedinte.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.