Pentru MAREA UTA „BĂTRÂNA DOAMNĂ” toate drumurile duc la BECICHERECUL MIC!

Pentru MAREA UTA „BĂTRÂNA DOAMNĂ” toate drumurile duc la BECICHERECUL MIC!

Suporterii UTA-ei sună adunarea pentru cel mai important meci al sezonului, la capătul căruia echipa Aradului ar putea face pasul decisiv spre liga a II-a.

„Drumul spre promovare ne poate aduce la destinația mult dorită vineri, la Becicherecu Mic, unde vom întâlni unul dintre cei mai puternici adversari din acest campionat. Suntem la un pas de o promovare meritată în liga a II a, care să încununeze un an plin de eforturi ale conducerii clubului, antrenorilor și jucătorilor. Blazonul UTA-ei obligă la părăsirea cât mai grabnică a ligii a III a și la ocuparea unei poziții de unde să putem bate în curând la porțile performanței adevărate. Considerând lămurite problemele apărute la finalul meciului cu CS Ineu, îi chemăm pe toți utiștii să fie alături de echipă în acest meci capital, desfășurat la o distanță relativ mică de Arad, pentru ca la final să ne bucurăm cu toții, împreună, de încă o promovare obținută pe un teren din județul vecin! Pentru noi doar UTA contează!”, se arată într-un comunicat al Suporter Club UTA.

Întâlnirea suporterilor pentru deplasarea cu autocarul va avea loc vineri, 22 mai 2015, la ora 16, pe platoul din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrierile pentru deplasare se pot face la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: suporterclubuta@yahoo.com. Costul deplasării este 10 lei.

  1. faina titluuuu 🙂 :))))))))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.