Percheziții în județ, într-un caz de braconaj. Au fost confiscate zeci de trofee

Percheziții în județ, într-un caz de braconaj. Au fost confiscate zeci de trofee

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, joi, trei percheziții domiciliare la imobile deținute de doi bărbați, de 56 și 27 de ani, pe raza localității Buteni.

În urma activităților desfășurate împreună cu polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș, au fost confiscate 28 de trofee din specia căprior, 6 trofee din specia cerb carpatin, 1 trofeu din specia mistreț, 21 de perechi de coarne din specia căprior, 4 perechi de coarne din specia cerb comun, 2 trofee din specia cerb lopătar, 2 ulii, 4 fazani, 1 bufniță și o rată sălbatică (toate împăiate), 33 de kilograme de carne de vânat, un proiector cu suport de prindere pe armă și un binoclu.

„În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S.”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.