Percheziții în județul Arad, în această dimineață! Ce au descoperit oamenii legii

Percheziții în județul Arad, în această dimineață! Ce au descoperit oamenii legii

Două percheziții domiciliare au efectuat, în această dimineață, polițiștii arădeni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit IPJ, „polițiștii orașului Sântana, sub coodonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Chișineu-Criș, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă, în localitatea Olari”.

În urma cercetărilor a reieșit că, în cursul anului 2021, persoanele bănuite ar fi achiziționat țigarete pe care ulterior le-ar fi comercializat la domiciliile din comuna Olari.

„În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 11.380 de fire de țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător. Polițiștii continuă cercetările, în vederea probării întregii activități infracționale”, arată IPJ Arad.

De remarcat, că la percheziții au liat parte și polițiștii Postului de Poliție Olari, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Sântana.

  1. […] post Percheziții în județul Arad, în această dimineață! Ce au descoperit oamenii legii appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.