PERCHEZIȚII într-o localitate din județ: Ce au GĂSIT polițiștii în CASA unei FEMEI

PERCHEZIȚII într-o localitate din județ: Ce au GĂSIT polițiștii în CASA unei FEMEI

Mii de țigări netimbrate au fost descoperite miercuri de polițiști în urma unor percheziții ce au avut loc într-o localitate arădeană.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei ai Postului de Poliție Macea, cu sprijinul luptărorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au desfășurat, miercuri, două percheziții la persoane bănuite de contrabandă.

Cele două percheziții au avut loc la domiciliile unei femei de 60 de ani și a unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Sânmartin (comuna Macea), ambrii bănuiți de contrabandă cu țigări.

„La domiciliul femeii au fost depistate 13.770 de țigarete netimbrate, în valoare de 6.880 de lei, susceptibile a proveni din contrabandă, suma de 158 de lei, susceptibilă a proveni din comercializarea de țigarete, precum și înscrisuri. Țigaretele, banii și înscrisurile au fost indisponibilizate de polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.