Percheziții într-o localitate din județ. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă și materiale pirotehnice

Percheziții într-o localitate din județ. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă și materiale pirotehnice

Trei percheziții domiciliare au avut loc marți pe raza unei localități din județul Arad.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz,, au desfășurat trei percheziții domiciliare pe raza localității Vânători./Au fost depistate țigări de contrabandă și materiale pirotehnice.

Prchezițiile s-au desfășurat în data de 20 octombrie, la domiciliile a doi bărbați, de 27 și 39 de ani și a a unei femei de 37 de ani, bănuiți de contrabandă cu țigări.

„În urma activităților au fost ridicate în vederea confiscării 1.138 pachete de țigarete de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 3.789 materiale pirotehnice (petarde și artificii) deținute ilegal. În cauză se continuă cercetările, pe numele celor trei persoane fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infarcțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului materiilor explozive. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.