PERCHEZIŢII la Arad şi Semlac! Suspecţii, reţinuţi şi propuşi spre arestare

PERCHEZIŢII la Arad şi Semlac! Suspecţii, reţinuţi şi propuşi spre arestare

Trei bărbaţi sunt prezentaţi astăzi magistraţilor arădeni cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ieri, polițiștii Secţiei nr. 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și de tehnicienii Serviciului Criminalistic, au efectuat două percheziţii domiciliare, în localitățile Arad și Semlac.

„În cadrul unei percheziții desfășurate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, într-un imobil de pe strada Aprodu Purice din municipiu – imobil utilizat de doi bărbaţi de 29 și 34 de ani –, a fost depistata și indisponibilizată cantitatea de 27.540 fire ţigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile de a fi contrafăcute. În urma celei de-a doua percheziții efectuate pe raza localității Semlac, în locuința unui bărbat de 68 de ani au fost depistate 52.320 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător”, se arată în comunicat.

Ţigaretele depistate în urma perchezițiilor, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, au fost reţinute în vederea confiscării. Cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanța de reținere, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, cei trei reţinuţi urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.