PERCHEZIȚII la mai multe FIRME din județ: Ce au CONFISCAT polițiștii

PERCHEZIȚII la mai multe FIRME din județ: Ce au CONFISCAT polițiștii

Polițiștii au confiscat mărfuri de contrabandă și bani în urma unor percheziții la un magazin din Lipova.

Polițiștii orașului Lipova împreună cu cei ai Secției nr. 7 Rurală Lipova și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfăsurat, joi, percheziții la două societăți comerciale.

În urma activităților desfășurate de polițiști la sediile societăților comerciale de pe raza localității Lipova, administrate de o femeie de 40 de ani, din Arad, respectiv de un bărbat de 44 de ani, din Lipova, au fost găsite, în incinta unui magazin, 720 de țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și suma de 1.950 de lei, provenită din vânzarea de țigarete.

Tigările, suma de bani precum și unitățile DVR ale sistemului de supraveghere au fost indisponibilizate de polițiști, pentru continuarea cercetărilor.

Pe numele adminsitratorilor societăților comerciale au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.