PERCHEZIȚII la mai multe PERSOANE din Arad. Ce au DESCOPERIT polițiștii

PERCHEZIȚII la mai multe PERSOANE din Arad. Ce au DESCOPERIT polițiștii

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă. Polițiștii au confiscat țigări în valoare de peste 100.000 de lei.

Polițiștii orașelor Pecica și Nădlac împreună cu cei ai Secției nr. 2 Rurală Arad, Biroului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Polițiștii au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și cafea. În urma activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat 6.670 de pachete de țăgări de diferite mărci, timbrate necorespunzător, în valoare de 100.500 de lei, 19,5 kilograme cafea și suma de 1.400 de lei, după cum urmează: de la domiciliul unui tânăr de 25 de ani, 64.400 țigări timbrate necorespunzător și suma de 950 de lei; de la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, 39 de pachete de cafea a 500 de grame fiecare și de la domiciliul unui bărbat de 41 de ani, 69.000 de țigarete timbrate necorespunzător și suma de 450 de lei.

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a celor din cauză.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operațiuni Speciale Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.