Percheziții la mai multe SEX SHOP-URI. Au fost descoperite PRODUSE TOXICE

Percheziții la mai multe SEX SHOP-URI. Au fost descoperite PRODUSE TOXICE

Mai multe sex shop-uri din țară au fost astăzi în vizorul oamenilor legii pentru că ar fi comercializat produse toxice.

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor de la arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul D.G.P.M.B. și inspectoratelor de poliţie judeţene Brașov, Constanța, Prahova și Bihor, au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie domiciliară, în cele patru judeţe și în București.

Activitatea a vizat sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de tip sex shop, care ar comercializa ilegal, către publicul larg, produse ce au conținut de substanțe toxice (nitrit izopropilic – nr. CAS 541-42-4). În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice.

Din cercetări a rezultat faptul că produsele ar fi comercializate în magazine tip SEX SHOP sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Întrucât conțin substanțe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman.

După perchiziții, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.