Percheziții la TRAFICANȚI de DROGURI din Arad (VIDEO)

Percheziții la TRAFICANȚI de DROGURI din Arad (VIDEO)

Oamenii legii au efectuat zilele trecute mai multe percheziții domiciliare la traficanți de droguri din Arad și Ilfov, anunță Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

În urma acestora, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui număr de trei inculpați (doi cetățeni români și un cetățean olandez) cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 06.02.2022 inculpații au introdus în țară și au vândut un număr de 14.280 comprimate ce conţin MDMA (ecstasy) contra sumei de 25.000 euro.
De asemenea, cu privire la unul dintre inculpați s-a reținut faptul că la data de 05.11.2021 a remis cu titlu gratuit unei persoane un număr de 48 comprimate ovale de culoare albastră care conţin MDMA și, la data de 12.11.2021, a vândut un număr de 1.915 comprimate ovale de culoare albastră care conţin MDMA contra sumei de 27.500 lei.
La data de 06.02.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județelor Arad și Ilfov, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un comprimat ce conţine MDMA, diverse sume de bani, 3 autoturisme cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activității infracționale și alte bunuri de interes operativ.
În cauză a fost ridicată cantitatea totală de 16.243 de comprimate ce conțin MDMA, având o valoare estimativă de piață de 1.300.000 lei.
În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”
, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

De remarcat, că acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, luptătorilor din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Ilfov și al jandarmilor din cadrul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.