Pericol de MOARTE în CENTRUL ARADULUI! Se cere INTERVENȚIA de URGENȚĂ a autorităților (GALERIE FOTO)

Pericol de MOARTE în CENTRUL ARADULUI! Se cere INTERVENȚIA de URGENȚĂ a autorităților (GALERIE FOTO)

Primăria Municipiului Arad a fost sesizată și i s-a solicitat să dispună reparația de urgență sau îndepărtarea schelelor avariate pe strada Mihai Eminescu, care reprezintă un real pericol la adresa trecătorilor.

Cei care au făcut sesizarea sunt reprezentanții USR Arad. Aceștia au amintit administrației publice locale faptul că în urmă cu aproape o săptămână schelele montate pentru executarea de lucrări la o fațadă de pe strada menționată au fost avariate în urma unui accident rutier. „Ca urmare, le-a fost slăbită rezistența prin ruperea picioarelor, în prezent fiind un permanent pericol pentru cetățenii care circulă în proximitate, atât pe jos cât și la volan”, afirmă reprezentanții USR.

Am solicitat Poliției Locale să acționeze pentru siguranța cetățenilor. În prezent, schela nu mai îndeplinește condițiile pe baza cărora a fost autorizată așa că trebuie îndepărtată sau consolidată, dacă mai este posibil. În Arad avem cazul trecerii de pietoni de pe strada Iuliu Maniu, unde doi cetățeni au fost accidentați mortal, înainte ca autoritățile să ia măsuri. Sau a parapetelor de pe pasajul rutier către Micălaca (unde am avut recent un accident mortal) care nici acum nu sunt conform standardelor. În ce privește strada Eminescu, sper să nu se repete incidentul cu schela folosită la reabilitarea pasajului spre Grădiște, care a fost doborâtă de un vânt puternic. Pentru a ne asigura că nu vom avea victime, se impune o intervenția imediată. Îi rog așadar pe cei responsabili să acționeze de urgență!, a declarat Mihai Vârtaci, de la USR Arad.

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)

 

Loading...
  1. BAIETI, la voi fisa postului este: culegatori de date si informatii. iar altii cu stiinta de carte le filtreaza.LASATI administratia pe mana celor care se pricep cat de cat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.