PERICOL de MOARTE pentru cei care traversează podul (FOTO)

PERICOL de MOARTE pentru cei care traversează podul (FOTO)

Dorin Tamaș, consilier local la Lipova, atrage atenția a supra pericolului în care se află cetățenii orașului care traversează vechiul pod de peste râul Mureș.

Podul, la care se execută lucrări, prezintă zone care pun în pericol viața persoanelor, inclusiv a copiilor care-l traversează în drum de la gară spre școală.

„Primăria trebuie să verifice constructorul, care la rândul său  are obligația de a lua toate măsurile de precauție pentru a preveni un accident pe podul vechi al Lipovei. Aceste măsuri  sunt obligatorii în special, datorită faptului că podul este traversat frecvent de către copiii care vin sau merg către gara din Radna. Podul reprezintă o adevarată capcană pentru toți care îl traversează”, a afirmat Dorin Tamaș, subliniind că „ne confruntăm cu o situație inacceptabilă pentru secolul XXI”.

„În calitate de cetățean îngrijorat”, acesta îi adresează primarului Lipovei următoarele întrebări:

  1. Cine răspunde dacă se întâmplă un accident grav, care se poate solda chiar si cu decesul persoanei, având în vedere înălțimea podului și o posibilă cădere în apele Mureșului ?
  2. Există posibilitatea unei colaborări între autoritățiile locale și constructor, în vederea prevenirii unui accident foarte grav?
  3. Daca tot este deschisă circulația pe pod, de ce nu sunt aplasate panouri metalice sau chiar din lemn pentru a acoperi provizoriu aceste găuri din pod ?

În final, consilierul amenință cu un protest. „Aștept răspunsuri la toate aceste întrebări în cel mai scurt timp. În caz contrar suntem pregătiți să începem proteste în fața Primăriei Lipova pentru că situația a scăpat deja de sub control”, a declarat Dorin Tamaș.

 

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.