PERICOL într-un cartier arădean. Au fost SESIZATE autoritățile

PERICOL într-un cartier arădean. Au fost SESIZATE autoritățile

USR Arad a sesizat autorităților existența unor săpături neacoperite și nesemnalizate, care pun în pericol trecătorii din cartierul Gai, mai ales pe cei mici.

În decursul anului 2019 au fost săpate mai multe gropi de-a lungul străzii Dunării însă nici acum, la începutul anului 2020, lucrările nu au fost finalizat. Această problemă, a lucrărilor executate fără a respecta normele de siguranță, este veche în orașul nostru. Deocamdată nu s-a întâmplat nicio tragedie. dar posibilitatea este foarte mare să se întâmple, având în vedere adâncimea gropilor, se arată într-un comunicat al USR Arad.

 „Am sesizat autoritățile locale în urmă cu câteva zile și suntem nerăbdători să vedem ce acțiuni concrete au demarat pentru sancționarea firmei care se ocupă de lucrare și totodată ce măsuri se vor lua pentru protejarea vieții și integrității a trecătorilor, având în vedere că aceste gropi sunt în vecinătatea trotuarului. Nu este un caz singular, lipsa semnalizării lucrărilor conform cu normativele în vigoare fiind la ordinea zilei în municipiul nostru. Ceea ce putem noi face este să sesizăm aceste situații autorităților, să punem presiune pe acestea, pentru a-și face treaba. De asemenea, puteți și dumneavoastră să raportați asemeneaprobleme, fie direct autorităților,fie prin intermediul USR Arad, trimițând un email la adresa usr.arad@gmail.com, declară Flavius Dumitraș, vicepreședintele USR Arad.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.