PERICOL pentru cetățenii din Micălaca! De ce se plâng aceștia (GALERIE FOTO)

PERICOL pentru cetățenii din Micălaca! De ce se plâng aceștia (GALERIE FOTO)

Situația terenului din vecinătatea căii ferate care străbate Micălaca îi deranjează pe cetățeni.

USR Arad a trimis sesizări celor abilitați, solicitând  măsuri pentru îndepărtarea persoanelor fără adăpost, igienizarea și îndepărtarea vegetației sălbatice din zonă.

Linia de cale ferată dintre Arad și Timișoara traversează unul dintre cele mai populate cartiere ale municipiului nostru, Micălaca. Numeroasele proiecte de scoatere a acesteia din oraș au rămas fără urmare, în principal din cauza costurilor mari implicate. Cu toate acestea, menținerea zonei la un nivel civilizat se poate face prin simpla acțiune a autorităților locale, consideră cei de la USR Arad.

„Starea actuală a terenului din apropierea căii ferate face ca acolo să fie depozitate gunoaie, să se adăpostească persoane fără adăpost, constituind un pericol pentru locuitori. Mizeria și vegetația sălbatică sunt deranjante pentru cei care locuiesc în apropiere și pentru trecători. Am decis să sesizăm autoritățile locale deoarece sunt câteva măsuri simple, care nu costă mult și care ar putea schimba fața acestei zone. Prezența persoanelor fără adăpost poate fi descurajată de o simplă toaletare a vegetației, dublată de acțiuni constante ale Poliției Locale, care să îi legitimeze și să îi îndepărteze. Mai este nevoie de curățarea gunoiului depozitat ilegal, de sancționarea celor care aruncă deșeuri. Tot Poliția Locală trebuie să descurajeze astfel de fapte, prin patrulări frecvente”, a declarat Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

Cetățenii care au cunoștință de probleme similare, care le afectează cartierele, au posibilitatea de a le reclama la „Biroul cetățeanului”, la adresa de e-mail usr.arad@gmail.com, la telefon/Whatsapp 0733 143 839, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.