PERICOL pentru CIRCULAȚIA rutieră, pe o stradă din Arad : Acte de VANDALISM

PERICOL pentru CIRCULAȚIA rutieră, pe o stradă din Arad : Acte de VANDALISM

Acte de vandalism pe strada Libertății, unde mai multe indicatoare rutiere au fost mâzgălite de persoane necunoscute.

Mai exact, două indicatoare aflate pe strada Libertății colț cu strada Maramureș au fost vandalizate, existând, din această cauză, pericolul producerii unor incidente.

Un arădean care a fotografiat indicatoarele atenționează pe o rețea de socializare cu privire la pericolul ca șoferii care nu circulă des în zona respectivă să nu mai știe care este drumul cu prioritate. „Atenție la str. Libertății colț cu str. Maramureș… o bătaie de joc la adresa semnalizării rutiere care poate poate provoca evenimente neplăcute”, este mesajul postat de arădeanul revoltat, pe bună dreptate.

Vandalizarea indicatoarelor este pedepsită de codul rutier cu închisoare de la două luni la un an sau cu amendă. „Codul rutier stabilește că fapta săvârșită cu intenție de a sustrage, distruge, degrada ori de a aduce în stare de neîntrebuințare indicatoarele, amenajările rutiere sau crearea de obstacole pe partea carosabilă se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”.

  1. Nu inteleg ce fac ” JANDARMERIA ,POLITIA LOCALA” si alte institutii platite cu bani grei din contributiile noastre, poate ar trebuii sa apelam las alte servicii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.