PERICOL pentru elevii unui liceu arădean! A intervenit POLIȚIA (GALERIE FOTO)

PERICOL pentru elevii unui liceu arădean! A intervenit POLIȚIA (GALERIE FOTO)

Agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad,  Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări  însoțiți de colegi din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de angajați ai Direcției de Asistență Socială Arad s-au deplasat, în dimineața zilei de luni, 18 martie 2019, la imobilul situat pe Calea Timişoarei nr. 69, unde mai multe persoane provenind din județele Sălaj și Satu Mare s-au stabilit fără forme legale, de câteva luni.

Printre persoanele identificate de oamenii legii s-au numărat şi zece minori. În timp ce adulţii au fost îndrumaţi spre Adăpostul de Noapte de pe Calea 6 Vânători, copiilor li s-a recomandat Centrul de primire minori, însă niciuna dintre propuneri nu a fost agreată de cei în cauză, informează municipalitatea.

În ultima lună, poliţiştii locali au monitorizat permanent zona după ce au fost sesizaţi  că imobilul din proximitatea Liceului Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se transformase într-un adevărat focar de infecție, prezentând un real pericol pentru integritatea fizică a elevilor.

În momentul de față, poliţiştii locali încearcă să ia legătura cu proprietarul clădirii, un cetățean stabilit în străinătate. Acesta va trebui să salubrizeze locaţia şi să o securizeze astfel încât persoanele fără adăpost să nu mai intre aici.

Direcţia Generală Poliţia Locală Arad a iniţiat un recensământ al persoanelor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad. În acest sens, oamenii legii apelează şi la sprijinul cetăţenilor în vederea identificării şi eliminării tuturor locaţiilor  ocupate în mod ilegal de astfel de persoane.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.