PERICOL PUBLIC pe șosele! Un șofer BEAT și alți doi FĂRĂ PERMIS s-au ales cu DOSAR PENAL

PERICOL PUBLIC pe șosele! Un șofer BEAT și alți doi FĂRĂ PERMIS s-au ales cu DOSAR PENAL

Un șofer a fost prins beat la volan, altul conducând fără permis, iar o femeie s-a ales cu dosar penal după ce a circulat cu un moped tot fără a deține un permis.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în flagrant, la data de 10 septembrie 2020, un bărbat de 46 de ani din Chișineu-Criș, în timp ce conducea o autoutilitără pe Calea Zimandului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, informează IPJ Arad.

De asemenea, tot la data de 10 septembrie 2020, polițiștii Biroului Rutier au depistat în flagrant, un bărbat de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Școalei, fără să dețină permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Arad, în aceeași zi, polițiștii orașului Sebiș au depistat o femeie de 50 de ani din Dezna, în timp ce conducea un moped, pe raza orașului, fără să dețină permis de conducere. Femeia este cercetată penală sub aspectul săvârșrii infracțiunii de conducere fără permis.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.