Pericolul URIAȘ din spatele celui mai comun obiect pe care ÎL AVEM ÎN BUCĂTĂRIE. „Este DISPOZITIVUL MORȚILOR VII”

Pericolul URIAȘ din spatele celui mai comun obiect pe care ÎL AVEM ÎN BUCĂTĂRIE. „Este DISPOZITIVUL MORȚILOR VII”

Oamenii sunt din ce în ce mai bolnăvicioși și au o imunitate tot mai slăbită. Acest lucru a fost pus de specialiști pe seama alimentelor pe care le consumăm: „nu mâncăm alimente, ci otravă curată”, spun ei. Ba mai mult, pe lângă produsele nesănătoase pe care le consumăm, organismul nostru mai primește și produse alimentare care au fost expuse la radiaţii.

Cuptorul cu microunde este o parte integrantă a mai tuturor bucătăriilor în ziua de azi, fără ca oamenii să fie conștienți de nocivitatea acestor obiecte.

Acestea sunt dispozitive care transformă alimentele perfect sănătoase şi proaspete, pline de vitamine şi ingrediente naturale, în produse complet lipsite de nutrienţi. Și asta nu e tot! Radiațiile pe care le emană cuptoarele cu microunde pot cauza o serie de boli, precum: diabet, cancer, boli de inimă, depresie sau tulburări hepatice. Aceste boli sunt cauzate de expunerea la substanţele chimice toxice din alimentele radiate.

Razele din microunde au fost numite iniţial „raze radar”, atunci când aparatele au fost comercializate pentru prima dată, în anul 1970.

În unele ţări, cuptoarele cu microunde au fost interzise o perioadă. În Rusia, de exemplu, în 1976, acestea au fost interzise din cauza pericolului pe care ele îl reprezentau asupra sănătăţii populaţiei. În anii ’90 au început, însă, a fi refolosite.

„Cuptorul cu microunde este dispozitivul morţilor vii”, spun cercetătorii. Oamenii care folosesc cuptorul cu microunde în fiecare zi sunt supuşi riscului de a suferi de boli degenerative, de obezitate şi de moarte rapidă.

Potrivit celor mai noi descoperiri ştiinţifice, alimentele încălzite în cuptorul cu microunde pierd 60-90% din energia vitală, iar cuptorul cu microunde accelerează descompunerea structurală a produselor alimentare. De asemenea, cuptorul cu microunde creează substanţe cancerigene în lapte şi cereale și degradează elementele de bază ale produselor alimentare, cauzând probleme în digestie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.