Perioadă de înscrieri la Universitatea Aurel Vlaicu. Ofertă bogată: NOUĂ FACULTĂȚI și studii de MASTER

Perioadă de înscrieri la Universitatea Aurel Vlaicu. Ofertă bogată: NOUĂ FACULTĂȚI și studii de MASTER

Au încep înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, anunță reprezentanții universității.

Zilnic, până în 21 iulie, de luni până vineri, între orele 9 și 17, iar și sâmbăta și duminica între orele 9 și 13, cei care doresc să devină studenți ai universității arădene de stat pot alege  una din cele nouă facultăți ale UAV.

Înscrierile pentru studii de licență și pentru studii de master se fac la sediul Rectoratului, situat pe B-dul Revoluției, nr.77 (lângă Primăria Arad), cu excepția celor care optează pentru Facultatea de Teologie, în cazul căreia înscrierile se fac la sediul Facultății de pe str. Academia Teologică, nr. 9.

Oferta educațională pentru anul universitar 2017 – 2018 cuprinde, pentru studiile de licență, peste 23 de programe de licență cu 32 de specializări din cadrul celor nouă facultăți ale  universității de stat.

Cei care doresc să-și continuie studiile la master, pot alege, la rândul lor,  între 24 de programe masterale. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul universității arădene de stat http://www.uav.ro/admitere.

Rezultatele vor fi afișate pe 22 iulie, urmând ca în perioada 25 – 27 iulie  fiecare candidat admis să își confirme locul. Pe 28 iulie vor fi anunțate rezultatele finale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.