Peste 1.000 de misiuni în septembrie pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Peste 1.000 de misiuni în septembrie pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Subunitățile de intervenție și structurile operative  ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au executat, în luna septembrie,1.154 misiuni.

Dintre aceste misiuni 797 au fost misiuni de intervenție și 357 misiuni de recunoaștere și verificare a locațiilor în care s-a desfășurat procesul electoral.

Detașamentul Arad și Punctul de Lucru Vladimirescu și Curtici a avut 444 de misiuni.

Detașamentul Ineu (Garda de Intervenție nr.1 Ineu și Garda de Intervenție nr.2 Chisineu-Criș) a avut 207 misiuni.

Detașamentul Sebiș ( Garda de Intervenție nr.1 Sebiș și Garda de Intervenție nr.2 Gurahonț) a avut 86 de misiuni.

Secția de Pompieri Bârzava (Garda de Intervenție nr.1 Bârzava și Garda de Intervenție nr.2 Birchiș) a avut 60 de  misiuni.

Cele 9 echipaje echipaje SMURD au acordat asistență medicală în  568 de cazuri si au participat la încă 156 de misiuni de sprijin ale echipajelor de pompieri. Pe timpul intervențiilor s-a acordat asistență medicală pentru 832 de adulți și 49 de copii.

Echipajele de descarcerare au desfășurat 4 misiuni de intervenție pentru extragerea victimelor din autoturisme în urma unor accidente rutiere.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 51 de incendii dintre care 24 de vegetație uscată sau resturi vegetale.

Au mai fost executate alte 42 de diferite misiuni (asistență persoane, asigurare evenimente, asigurare/supraveghere zonă).

Toate structurile operative ale ISU Arad sunt implicate in misiuni directe sau conexe generate de COVID 19. Astfel au fost desfășurate 132 de transporturi de persoane confirmate cu noul coronavirus și operațiuni de decontaminare a tehnicii și personalului.

În 9 cazuri, echipajele de intervenție au fost întoarse din drum fără a mai ajunge la locul intervenției.

În 3 cazuri alerta s-a dovedit a fi falsă iar în 24 de cazuri la sosirea echipajelor nu a mai fost necesară intervenția acestora.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.