Peste 1.500 de cereri pentru ajutorul de încălzire au fost preluate până în prezent

Peste 1.500 de cereri pentru ajutorul de încălzire au fost preluate până în prezent

Explozia prețurilor la gaze naturale și energie electrică afectează tot mai mulți arădeni, iar sezonul rece se anunță dificil pentru multe familii din municipiu.

„Ajutorul de încălzire acordat de Primăria Arad este una dintre măsurile care vor ajuta mii de arădeni să nu sufere de frig în această iarnă și să-și poată achita la timp facturile”, precizează viceprimarul Ilie Cheșa.

În municipiul Arad funcționează cinci centre de primire a cererilor, patru în cartiere si unul la Direcția de Asistență Socială (DAS) Arad, iar astăzi viceprimarul Cheșa a vizitat câteva dintre acestea, pentru a se asigura că totul se desfășoară în bune condiții, iar arădenii aflați în dificultate beneficiază de sprijin din partea angajaților DAS.

Cei care depun cererile până în data de 20 noiembrie vor beneficia de ajutorul de încălzire timp de cinci luni, bani care vor fi acordați direct beneficiarilor, în timp ce ajutorul pentru lemne va fi virat prin poștă.

Până astăzi, au fost preluate 1571 de cereri, dintre care: 469 pentru gaz, 764 pentru energie termică, 327 pentru lemne și 11 pentru energie electrică.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.