Peste 1 500 de persoane au participat la supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba. Organizatorii pregătesc următoarea ediție

Peste 1 500 de persoane au participat la supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba. Organizatorii pregătesc următoarea ediție

Nici nu s-a încheiat anul 2017, că organizatorii supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba îşi fac planuri pentru ediţia de anul viitor. Viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar a efectuat de curând o vizită de lucru la Bekescsaba, în cadrul căreia s-a întâlnit cu omologul său maghiar. Cu această ocazie s-a stabilit data când va avea loc cea de a XXI-a ediţii a tradiţionalului eveniment sportiv transfrontalier. Este vorba despre zilele de 2 şi 3 iunie 2018, anunță Primăria într-un comunicat de presă.

Vorbim despre un eveniment tradiţional, care creşte în popularitate cu fiecare ediţie. Pentru noi este o satisfacţie imensă faptul că se doreşte continuarea lui, a declarant viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

Peste 1.500 persoane din mai multe ţări au participat la ediţia din acest an a supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba. Concurenţii au avut de alergat în total 200 de kilometri. Valoarea totală a premiilor a fost de 8000 de euro.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.