Peste 10 kilometri de străzi vor fi modernizate, prin Programul „Anghel Saligny”, la Vinga

Peste 10 kilometri de străzi vor fi modernizate, prin Programul „Anghel Saligny”, la Vinga

Peste 10 kilometri de străzi vor fi monernizate, prin Programul „Anghel Saligny”, la Vinga.

Primăria Vinga va semna zilele următoare un contract pentru modernizarea a 10,3 kilometri de străzi, în valoare de 20.000.000 lei, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

„Felicitări primarului Sorin Negrei, așa cum îl știu, gospodar și competent, va garanta lucrări bine făcute în interesul cetățenilor. Vinga este un exemplu de bună administrare și mai ales un exemplu de încredere între comunitate și administrație. Alături de fondurile europene, acest program oferă oportunități pentru reabilitarea infrastructurii, cu impact asupra vieții oamenilor!”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

„Îl felicit pe primarul Sorin Negrei pentru acest proiect important! Prin Anghel Saligny și prin PNRR administrațiile locale au oportunitatea să acceseze sume de bani pentru investiții, reforme și dezvoltarea localităților. Este un succes de etapă pentru Vinga, la fel ca pentru multe alte administrații locale care semnează contracte de finanțare, sunt convins că anii următori aceste proiecte vor fi finalizate în interesul cetățenilor din județul Arad”, a spus deputatul PNL Glad Varga.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.