Peste 148 de MILIOANE de lei alocați pentru 17 județe afectate de inundații, printre care și Arad

Peste 148 de MILIOANE de lei alocați pentru 17 județe afectate de inundații, printre care și Arad

Guvernul a aprobat acordarea a 148,7 milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații și alunecări de teren, printre județe enumerându-se și Aradul.

Conform Digi24, banii ar urma să fie folosiţi pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unităţi administrativ teritoriale.

„Astăzi, în şedinţa de guvern, a fost aprobată o hotărâre prin care s-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren. Banii sunt destinaţi reparării drumurilor judeţene, comunale, podurilor, podeţelor şi digurilor. Este vorba de judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Este vorba de 1.085 de obiective şi 243 de UAT-uri”, a declarat astăzi Florin Cîţu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a precizat că fondurile sunt pentru “127 de drumuri comunale, 69 de drumuri județene, 186 de poduri și podețe”.

Foto: arhivă

  1. […] post Peste 148 de MILIOANE de lei alocați pentru 17 județe afectate de inundații, printre care și Ara… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.