Peste 17 tone de deșeuri de aluminiu care veneau din Olanda, oprite la Nădlac

Peste 17 tone de deșeuri de aluminiu care veneau din Olanda, oprite la Nădlac

Autoritățile de frontieră și ofițeri ai Gărzii de Mediu nu au permis intrarea în țara noastră peste 17  tone de deșeuri de aluminiu care veneau din Olanda.

Poliţiştii de frontieră arădeni împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu nu au permis intrarea în ţară a unui mijloc de transport încărcat cu peste 17.000 de kilograme de deșeuri din aluminiu, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente necesare importului.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat, marți, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar, condus de un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din aluminiu de la o societate comercială din Olanda pentru o firmă din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului General București din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În urma analizei documentelor prezentate la controlul de frontieră, s-a constatat faptul că încărcătura supusă controlului nu îndeplinește condițiile legale de intrare pe teritoriul țării, șoferul neavând documentația necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri. În total, vehiculul transporta 17.194 de kilograme de deşeuri.

În acest caz, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a mărfurilor transportate.

Loading...
  1. de aia nu ne primesc olandezii in schengen, nu facem ce vor ei !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.