Peste 4.000 de vizitatori au vizitat „Petreceri de Vis”, cel mai mare târg de profil din vestul ţării

Peste 4.000 de vizitatori au vizitat „Petreceri de Vis”, cel mai mare târg de profil din vestul ţării

Cea de-a VIII–a ediție a târgului „Petreceri de Vis”, organizată în perioada 20 – 22 februarie la EXPO Arad, a fost o reușită pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, organizatorul evenimentului.

Peste 4.000 de persoane au trecut pragul EXPO Arad pe parcursul celor trei zile de vis, în care s-au putut admira standuri impresionante și aranjamente moderne pentru nunți și petreceri private.

„Doresc să mulțumesc celor 80 de agenți economici care au ales anul acesta să își promoveze serviciile și produsele în cadrul evenimentului “Petreceri de Vis”. Este o dovadă de conștientizare a potențialului pe care îl oferă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, atunci când vorbim de susținere în dezvoltarea afacerilor. De asemenea, aduc mulțumiri echipei pe care o conduc pentru rezultatul favorabil înregistrat la acepetreceri de visasediție și totodată mulțumesc și partenerilor care au susținut evenimentul și programul conex aferent. Acest bilanț este un bun exemplu de unire de forțe și am convingerea în continuare că această practică este cea mai bună strategie de piață”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

 

Următorul eveniment organizat de CCIA Arad la Complexul EXPO Arad este A(r)picultura, o manifestare dedicată sectorului apicol și publicului larg, iubitor de gust dulce.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.