Peste 500 de CONCERTE la Festivalul Sziget de la Budapesta

Peste 500 de CONCERTE la Festivalul Sziget de la Budapesta

Festivalul Sziget de la Budapesta va oferi în acest an peste 500 de concerte pe aproximativ 50 de scene amplasate în capitala Ungariei. Nume precum: Robbie Williams, grupul britanic Florence and the Machine, C2C și Fauve din Franța și Asaf Avidan din Israel sunt doar câteva din cele care vor încânta publicul din întreaga lume.

Evenimentul este organizat anual pe insula Obuda din centrul capitalei ungare. Anul acesta, în perioada 10-17 august vor mai putea fi ascultați Goran Bregovic, Kings Of Leon, Martin Garrix, Alesso, Avicii, Limp Bizkit, Interpol, Infected Mushroom, The Maccabees, Hollywood Undead, Enter Shikari și Erotic Market.

Pe durata întregii săptămâni vor fi organizate peste o mie de manifestări: spectacole de circ, întreceri sportive, proiecții de film, expoziții de artă și de gastronomie, acțiuni cu caracter ecologic.

Evenimentul care va avea loc în capitala Ungariei este unul dintre cele mai mari din Europa. De la prima ediție organizată în anul 1993, festivalul de pe Insula Libertății a crescut de la an la an, ajungând în 2014 la cifra record de 415.000 de spectatori din 87 de țări, veniți să asculte artiști din peste 40 de state.

Programul complet al fiecărei zile se pot găsi în limba română pe pagina de internet a festivalului Sziget „Island of Freedom”, www. szigetfestival.ro.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.