Peste O MIE de STUDENȚI, prezenți la Bursa locurilor de muncă organizată de UAV

Peste O MIE de STUDENȚI, prezenți la Bursa locurilor de muncă organizată de UAV

Peste o mie de studenți au fost prezenți la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad.

Evenimentul a avut loc în prezența reprezentanților autorităților locale, în Complexul M al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. În organizarea Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul UAV în parteneriat cu Liga Studenților UAV, ediția de anul acesta s-a bucurat de prezența a 40 de firme care și-au prezentat oferta locurilor de muncă.

În cadrul bursei au fost selectați pentru interviu 320 de studenți, în timp ce alți 100 de studenți, mai norocoși, au și susținut, în cadrul târgului, interviurile de angajare.

„Ediția de anul acesta a Bursei Locurilor de Muncă a fost un succes atât pentru angajatori cât și pentru studenți. Ne bucură buna colaborare pe care o avem cu angajatorii din vestul țării, am reușit să construim parteneriate durabile care confirmă încrederea pe care agenții economici o au în universitatea noastră. Fără îndoială cei mai câștigați sunt studenți care, așa cum s-a demonstrat astăzi, au șansa de a-și găsi un loc de muncă încă de pe băncile facultăților”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Evenimentul s-a bucurat de prezența pilotului de raliuri Vali Porcisteanu care le-a vorbit studenților despre muncă, seriozitate și perseverență.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.