Peste o sută de șoferi amendați pentru viteză în doar câteva ore

Peste o sută de șoferi amendați pentru viteză în doar câteva ore

Peste o sută de șoferi au fost amendați pentru viteză în doar cîteva ore.

Polițiștii arădeni au desfășurat, în data de 11 noiembrie, în intervalul orar 15.30 – 19.30 și 20 – 23, o acțiune în sistem integrat, atât în municipiul cât și în județul Arad.

Acțiunea a avut drept scop asigurarea unui climat de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 337 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 de lei. Dintre acestea 106 au fost date pentru depășirea vitezei regulamentare, 99 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 14 pentru defecțiuni tehnice constatate, 8 pentru consumul de alcool la volan, 32 de sancțiuni au fost aplicate bicicliștilor, iar 78 pentru alte nereguli constate.

De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare, totodată fiind constate și 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii va recomandă să respectați normele rutiere în vigoare și să adoptați o conduită preventivă în trafic, aceste acțiuni având un caracter permanent.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.