Petiţie împotriva criminalilor, tâlharilor şi violatorilor şi a complicilor morali ai acestora de la PSD şi ALDE

Petiţie împotriva criminalilor, tâlharilor şi violatorilor şi a complicilor morali ai acestora de la PSD şi ALDE

Senatorul liberal Ioan Cristina a anunţat că PNL a iniţiat o strângere de semnături pentru modificarea pe cale legislativă a regimului compensatoriu care a dus la eliberarea a circa 11.000 de deținuți.

Dintre aceștia, aminteşte senatorul arădean, aproximativ 700 s-au reîntors în penitenciare şi aproximativ 200 au comis noi infracțiuni violente (crime, tentative de crimă, viol, tentativă de viol sau tâlhării).

Petiția poate fi semnată la adresa: https://pnl.ro/condamnatii-pentru-infractiuni-cu-violente-crime-tentative-de-crima-talharie-sau-viol-sa-nu-mai-beneficieze-de-regimul-compensatoriu/

„Semnăturile și comentariile cetăţenilor vor fi înaintate inclusiv președinților Camerei Deputatilor și Senatului, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, care sunt complici morali la faptele comise de cei eliberaţi din puşcării. Fac apel la arădeni să se alăture demersului nostru de a pune capăt crimelor, violurilor și tâlhăriilor săvârșite de infractorii eliberați de guvernul PSD-ALDE”, a declarat senatorul Ioan Cristina (foto).

Listele de semnături vor susține şi moțiunea simplă anunțată împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader, principalul vinovat de faptul că România a ajuns un rai al infractorilor.

Loading...
  1. In locul tau mi-as da demisia, ati votat cot la cot cu majoritatea si apoi va dati neprihaniti!! Parlamentul trebuie desfiintat, acolo este cea mai mare concentratie de incompetenti!! Partidele politice trebuie desfiintate in Romania pe termen nelimitat, si toti cei care ati facut parte din guvern, parlament v-as oferi un concediu direct in mina vreo 20 de ani!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.