Petiţie ÎMPOTRIVA REVENIRII PE SCENĂ a unui artist: „Trebuie oprit!”

Petiţie ÎMPOTRIVA REVENIRII PE SCENĂ a unui artist: „Trebuie oprit!”

Nu a mai ieșit pe piață cu piese noi din 2002, și-a anunțat pensionarea, iar recent a suferit o operație la coloană, după care s-a decis… să revină pe scenă. Într-un interviu acordat Rolling Stones săptămâna trecută, Collins a anunţat că doreşte să se reîntoarcă în muzică: „Oficial, nu mai sunt retras. Calul este afară din grajd şi e nerăbdător să plece”.

Reacția publicului, a fost, însă, una vehementă: „Trebuie oprit!”, au spus fanii de altădată.

Ba mai mult, sute de oameni au semnat o petiţie prin care cer oprirea revenirii în muzică şi pe scenă a lui Phil Collins, care a anunţat, săptămâna trecută, că renunţă la „pensionare”.

collins stopped

Fostul solist al trupei Genesis se aştepta, cel mai probabil, să fie primit cu braţele deschise, însă, odată cu anunțul făcut de el s-a lansat pe Change.Org o petiţie cu numele „Phil Collins trebuie oprit”, care a strâns până în prezent peste 800 de semnături.

reasons collins stop

Mulţi susţin că vor să-şi protejeze copiii de muzică „hidoasă” a artistului. Acestuia i se sugerează să-şi ia un job în lanţul de magazine B&Q, dacă are nevoie de bani.

Phil Collins trăieşte acum în Elveţia pentru a fi mai aproape de copiii săi. După ce a fost unul dintre puţinii artişti care au vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, Phill Collins s-a retras într-un con de umbră.

Foto: aol.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.