„Petreceri de Vis” la Expo Arad! Arădenii au găsit toate produsele și serviciile necesare pentru un eveniment reușit (GALERIE FOTO)

„Petreceri de Vis” la Expo Arad! Arădenii au găsit toate produsele și serviciile necesare pentru un eveniment reușit (GALERIE FOTO)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a organizat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat târgul „Petreceri de Vis”, ajuns la ediția a XI-a, și Salonul „Mama și Copilul”, târg organizat în premieră la Expo Arad și dedicat mămicilor și copiilor.

Viitoare mirese și miri, părinți, bunici și copii, toți au vizitat între 2-4 februarie târgul. Cei care urmează să se căsătorească au putut găsi o gamă variată de produse și servicii pentru ca nunta lor să fie cea mai reușită. De la rochii de mireasă deosebite, având prețuri pentru toate buzunarele, la costume, decorațiuni, flori, invitații, torturi și prăjituri, la servicii foto-video, muzică, artificii, gheață carbonică și baruri de cocktail.

Pentru mămici expozanții au pregătit cărucioare, jucării, haine și multe alte produse pentru bebeluși și copii. De asemenea, vizitatorii au putut să-și aleagă și o vacanță din ofertele prezentate de agențiile de turism.

În cadrul târgului au avut loc prezentări de modă, precum și concerte și spectacole de dans și muzică populară.

Foto: Anette Pătean / Daniel Weichelt

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.