Petru Antal, susținut de Iustin Cionca pentru a fi ales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad

Petru Antal, susținut de Iustin Cionca pentru a fi ales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad

PNL Arad a stabilit, în ședința Biroului Permanent Județean de ieri, datele pentru organizarea Ligii Aleșilor Locali ai partidului, care va avea loc în 29 septembrie, la Sebiș.

Potrivit unui comunicat de presă al liberalilor, cu acest prilej va fi aleasă noua structură de conducere a Ligii Aleșilor Locali, funcțiile pentru care se va candida fiind următoarele: Președinte, prim-vicepreședinți (2 poziții), secretar general (1 poziție), vicepreședinte (5 poziții) și secretar executiv (6 poziții).

Conform procedurilor și a statutului toți candidații vor trebui să aibă cotizațiile plătite la zi.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean mi s-a propus să candidez pentru această funcție de conducere a Ligii Aleșilor, însă în schimb am ales să îl susțin pe prietenul meu, Petru Antal, primarul orașului Pecica. Domnul primar Antal se bucură nu doar de susținerea mea, ci și a majorității aleșilor locali din județ.  Îi cunosc foarte bine calitățile de lider, dar și pe cele administrative, lucrând alături mult timp și am certitudinea că rezultatele muncii sale nu vor întârzia să apară. Mă alătur echipei domnului Antal și împreună vom forma un nucleu puternic și determinat să reprezinte interesele arădenilor, atât în administrație, cât și în sfera politică”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.