Petru Moț (PSD): „PNL Arad își recunoaște vina, dar caută țapi ispășitori la Spitalul Județean”

Petru Moț (PSD): „PNL Arad își recunoaște vina, dar caută țapi ispășitori la Spitalul Județean”

Petru Moț, consilier județean social-democrat arădean, susține că PNL Arad își recunoaște vina dar caută țapi ispășitori la Spitalul Județean.

Consilierul spune că așitatea și lipsa de responsabilitate sunt două dintre cele mai condamnabile trăsături ale grupurilor liberale din CJA și Prefectură, care se prefac că gestionează pandemia Covid 19 la Arad, din punct de vedere administrativ și medical.

„Într-adevăr, Iustin Cionca și stimate domnule prefect Stoian, demiterea din funcție a managerului Spitalului Județean Arad, Carmen Lucuța, rezolvă toate problemele sistemului de sănătate din Arad! Dincolo de ironie sau de a-i ține acesteia partea se nasc o serie de întrebări legitime: A acționat această doamnă de capul ei? Atunci ce sens mai are celebra celulă de criză de la Arad, coordonată de prefect și avându-i în avangardă pe Cionca și Bîlcea. Să fie doar doamna Lucuța de vină, acum după ce autoritățile publice au certificat că la Arad este un focar deosebit de puternic de Covid 19 și că lucrurile au scăpat de sub control? De la început totul a debutat cu stângul, minciuni publice repetate privind dotarea cu echipamente, numărul real de cazuri sau incidența testărilor și eterna pasare a responsabilității în direcția personalului medical sau administrativ spitalicesc. În acest timp, Cionca, Bîlcea, Stoian și cei din anturajul lor nu răspund decât politic pentru dezastrul de la Arad, adică deloc, în timp ce sacrifică piese colaterale. Nu domnilor, deciziile proaste s-au luat mult mai sus, au murit oameni și mii de arădeni sunt în pericol, din cauza indolenței și nepăsării liberale. Dacă se impun demisii și ele se impun, acestea trebuie să fie obligatoriu la vârf !”, afirmă Petru Moț, consilier județean al PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.