PINK FLOYD lansează un nou videoclip

PINK FLOYD lansează un nou videoclip

Piesa Childhood’s End, de pe al șaptelea album al formației Pink Floyd Obscured By Clouds,  are acum un nou videoclip muzical. Varianta remixată a piesei se va putea găsi pe box set-ul „The Early Years 1965-1972” și va fi lansată în data de 11 noiembrie.

În luna februarie 1972, trupa cânta deja The Dark Side Of The Moon live și a început să-și înregistreze cântecele, dar producția a fost oprită pentru scurt timp atunci când au acceptat provocarea cineastului Barbet Schroeder de a-i crea coloana sonoră pentru filmul La Vallée.

În ultima săptămână a lunii februarie 1972, cei de la Pink Floyd au început să lucreze la Strawberry Studios din Herouville- Franța, David Gilmour povestind mai târziu: Ne-am așezat într-o cameră, am scris, am înregistrat, ca o linie de producție.”  Rezultatul a fost de 10 piese, dintre care patru instrumentale, pe care Melody Maker le-a descris ca fiind dintre cele mai agresive înregistrate de Pink Floyd.

Childhood’s End a lui David Gilmour Childhood a fost una dintre puținele piese de pe coloana sonoră a filmului care au fost incluse în spectacolele live Pink Floyd.
Sursa: noise11.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.