Mai multe articole din rubrica "" ↑

Deputatul Eusebiu Pistru critică perseverența Guvernului Ponta

Deputatul Eusebiu Pistru critică perseverența Guvernului Ponta

Deputatul Alianţei Creştin Liberale Eusebiu Pistru critică perseverenţa Guvernului Ponta în a arunca pe piaţă „baloane de săpun” strict electorale, dând dovadă de „un cinism fără margini”.

„În încercarea de a minţi electoratul, actualul premier apelează din ce în ce mai des la nişte pomeni electorale, ale căror costuri românii le vor plăti cu vârf şi îndesat după alegerile prezidenţiale. Actualul premier, Victor Viorel Ponta, escamotează toate cifrele oficiale furnizate de către institutele europene, care arată clar că economia României nu este capabilă să susţină măsuri gen scăderea CAS şi minte cu neruşinare, refuznd să recunoască faptul că România este în recesiune”, spune Eusebiu Pistru.

Deputatul ACL este surprins de tupeul cu care Guvernul îşi arogă merite în privinţa indexării pensiilor de la 1 ianuarie, când, de fapt, nu face decât să respecte legea, care prevede în mod expres acest lucru.

„Ponta speră ca pe baza unor promisiuni mincinoase să fie ales preşedinte, pentru ca după aceea să-şi justifice nerespectarea promisiunilor prin faptul că el nu mai este premier şi ca preşedinte nu poate face nimic. El şi miniştrii săi au minţit că arădenii vor putea circula pe pasaje la sfârşitul anului 2014. O minciună, ca şi multe altele. Acum, cu un tupeu nemaiîntâlnit, PSD-iştii se laudă că se indexează pensiile de la 01 ianuarie, de parcă nu ar fi obligaţia lor, în conformitate cu legea, să facă acest lucru. Nu spun, însă, de unde vor lua banii pentru aceasta, din moment ce în trimestrul doi România a fost campioană la concedieri, şomajul crescând cu 3,1%, iar dacă locurile de muncă se împuţinează se vor colecta şi mai puţini bani pentru bugetele sociale. Pentru a mai fura nişte voturi, Victor Viorel Ponta şi PSD sunt în stare să se laude că datorită lor vom avea o toamnă lungă şi frumoasă”, mai spune Eusebiu Pistru.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.