Pistru: „La pasaje stau lucrurile ca la început, în 2009“

Pistru: „La pasaje stau lucrurile ca la început, în 2009“

Deputatul Eusebiu Pistru a precizat, într-o conferință, că pasajele nu vor fi terminate până în 2018-2019, iar starea lor actuală este la fel ca în 2009.

„În acest moment, la pasaje stau lucrurile ca la început, în 2009. Suntem din nou la faza de licitație. S-a realizat contractul cu firmele respective, s-au făcut licitatii pe un singur pasaj, unde au fost 5 firme, iar toate firmele au fost descalificate că nu îndeplineau condițiile“, a declarat Pistru.

„La pasajul din Micălaca s-a făcut licitație, licitație câștigată de către o firmă, dar în licitație erau incluse și grinzile care erau jos. Firma care a cumpărat grinzile a dat în judecată CNADNR pentru că nu aveau voie să facă licitație cu grinzile firmei respective. Firma a câștigat procesul în instanță și s-a anulat licitația, iar acum se face licitație cu grinzile incluse că sunt plătite de către constructorul respectiv. Mai repede de 2 ani nu se vor realiza“, a precizat Eusebiu Pistru.

  1. Analfabet total!!!!vai țara!

    Raspunde
  2. ALDE și PSD..faceți ceva și finalizați pasajele..sau voi numai stați pe margine si acuzati, băgați de Vina,criticați,jigniți și așteptați noi funcții sa batem pasul pe loc

    Raspunde
  3. toti cretinii au fost angajati la cnadr ? cum sa faci o licitatie si sa nu sti ce e de licitat , si ce salarii babane au …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.