Pistru și PSD vor să pună PUNCT „dictaturii lui Falcă” la Arad

Pistru și PSD vor să pună PUNCT „dictaturii lui Falcă” la Arad

Conducerea PSD Arad a oficializat atăzi, într-o conferință de presă, înrolarea deputatului Eusebiu Pistru în rândul social-democraților.

La conferința de presă au luat parte senatorul Mihai Fifor, președintele Organizației Județene PSD Arad, deputatul Florin Tripa, președintele executiv al social-democraților arădeni, Ilie Cheșa, președintele Organizației Municipale a partidului, și, bineînțeles, deputatul Eusebiu Pistru.

Cei trei lideri ai PSD Arad și-au declarat satisfacția pentru pasul făcut de Eusebiu Pistru și și-au exprimat hotărârea de a câștiga alegerile locale atât în municipiul Arad cât și în ceea ce privește șefia Consiliului Județean. Dar nu numai, spunând că vor exista destule surprize și în localitățile din județ. Mihai Fifor a fost cel mai tranșant, afirmând – în asentimentul tuturor – că dorește să pună punct „dictaturii lui Falcă” și să „redea arădenilor Aradul”.

De remarcat, că în ultimele zile atât liderii PSD Arad cât și deputatul Eusebiu Pistru au bătut localitățile județului pentru a-și „armoniza” oamenii din teritoriu. În plus, în perspectiva alegerilor locale, aceștia vor „ara” tot județul, după cum a precizat deputatul Florin Tripa, pentru a obține rezultatele așteptate.

  1. Au vise marete .Pistru ii trage si mai rau in jos .FALCA S-A SCAPAT DE PISTRU .A fost destept FALCA.BRAVO LUI.

    Raspunde
  2. Cred că Falcă le pune capac și lui Fifor și lui Pistru

    Raspunde
  3. Impreuna suntem mai puternici. Totul va fi bine.

    Raspunde
  4. Te umfla rasul cu lacrimi , 3 agarici-pacalici si un oltean ! PSD in Arad e in bot , pe pistrui vaselinosi !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.