Planta care poate UCIDE 98% din CELULELE CANCEROASE în 16 ore

Planta care poate UCIDE 98% din CELULELE CANCEROASE în 16 ore

CELULELE CANCEROASE pot fi ucise, susțin oamenii de știință care încearcă, în mod constant, să găsească un leac împotriva cancerului, iar acest lucru este posibil grație unei plante care este folosită din cele mai vechi timpuri.

Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în „Life Science”, poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore.

Planta se numește pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce și singură distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar, în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase.

Artemisinina, substanța activă din această plantă, a fost izolată, pentru prima dată, în anul 1972, de către savanții chinezi Henry Lai și Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei, în timpul Războiului din Vietnam. Artemisinina este antimalaric recunoscut, fiind eficientă în lupta împotriva tulpinilor de Plasmodium cu rezistență medicamentoasă.

Fierul se acumulează în celulele canceroase, datorită receptorilor de transferină care le ajută în procesul de diviziune celulară. Și celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinația de fier și artemisinina.

Există numeroase experimente realizate, până în prezent, și toate dovedesc că, în combinație cu fierul, artemisinina poate distruge în mod eficient cancerul.

În ansamblu, pelinita a fost testată pe 55 de tipuri de celule canceroase.

Cele mai noi cercetări științifice arată că leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la sân, cancerul la prostată, tumorile cerebrale, cancerul la rinichi și cel de pancreas răspund bine la tratamentul cu Artemisia annua.

Foto: weedalogue.com

  1. Sper din tot sufletul sa se gaseasca un medicament care poate sa distruga acest cumplit cancer, este cel mai mare chin sa vezi cum sufera astfel de oameni si nici nu vreau sa m-a gandesc mai departe ….Doamne ajuta , sa se gaseasca odata tratamentul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.