Planuri majore de investiții în infrastructura de transport

Planuri majore de investiții în infrastructura de transport

Deputatul Mihai Fifor transmite că, la scurt timp după venirea PSD la guvernare, au fost elaborat actele normative pentru aprobarea unor planuri majore de investiții în infrastructura de transport.

„Toate aceste acte normative se află deja în transparență decizională pentru a putea fi apoi aprobate în Guvern. Este vorba despre aprobarea Planului de investiții în infrastructura de transport pentru perioada 2020 – 2030, aprobarea Planului de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare, actualizarea hotărârii de guvern pentru exproprierea terenurilor aferente autostrăzii București – Brașov, aprobarea indicatorii tehnico-științifici pentru Metroul din Municipiul Cluj-Napoca”, spune Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

„De asemenea, s-au făcut deja pași concreți pentru finalizarea sau continuarea investițiilor începute de PSD în domeniul infrastructurii de transport. Azi este dat în folosință Lotul 1 din Autostrada Tg. Mureș – Ungheni, care a fost demarat în guvernarea PSD. De asemenea, lucrările de la Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila, început tot în guvernarea PSD, continuă într-un ritm susținut, urmând ca podul să fie dat în folosință la finalul anului viitor”, a mai declarat deputatul arădean.

Loading...
  1. ASTEPTAM demararea lucrarii pentru drumul expres ARAD -ORADEA

    Raspunde
  2. […] post Planuri majore de investiții în infrastructura de transport appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.