În plin sezon, ştrandul din Curtici nu funcţionează (FOTO)

În plin sezon, ştrandul din Curtici nu funcţionează (FOTO)

Cristian Bătrân şi Viorel Topa, vicepreşedinţi ai ALDE Arad, acuza dezinteresul administraţiei locale vizavi de ştrandul din localitate.

Potrivit celor doi, ştrandul din Curtici este lăsat în paragină de către conducerea actuală a oraşului.

„În fiecare an curticenii aşteaptă cu nerbadare dată de 1 Mai, dată la care are loc deschiderea oficială a ştrandului termal. În acest an nu s-a întâmplat acest lucru, pe motivul că ştrandul se reorganizează şi vor avea loc o serie de lucrări care se extind pe toată perioada de vară. La această dată, în ştrand nu se observa nici un utilaj pentru începerea lucrărilor, ce să mai vorbim de forţă de muncă. A venit vacanţă şi copiii nu au unde să se recreeze în Curtici, la ştrand se ţineau cursuri de înot, iar cei vârstnici, iubitorii de apă termală aveau unde să îşi petreacă timpul liber. Curticenii sunt obligaţi să îşi petreacă timpul liber la ştrandurile din Ungaria, care sunt coordonate de primăriile ţării vecine, însă la noi nu se poate sau nu se vrea”, au precizat cei doi.

S-a tot vorbit despre obţinerea unui proiect european pentru amenajarea ştrandului, pentru că acesta să fie ridicat la standardele europene, dar acest lucru nu s-a întâmplat, totul rămânând la faza de studii de fezabilitate, au mai afirmat reprezentanţii ALDE, care consideră că ştrandul poate aduce un plus de valoare la bugetul local şi o mai bună imagine a oraşului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.