PLUS Boca, minus Galiș. = ?

PLUS Boca, minus Galiș. = ?

Taberele din PLUS Arad s-au pus (în sfârșit) de acord! Cel puțin într-o privință – și anume că nu-l vor pe Florin Galiș. Adică, nu-l vor susține la alegerile pentru funcția de primar. Au și anunțat asta pe Facebook, de altfel, ca să se știe. Și să afle și Galiș.

Celor din PLUS le face acum cu ochiul Bogdan Boca, de la PNL. Se aude că acesta e nemulțumit că nu a fost pus viceprimar și mai că ar risca o candidatură la Primărie din partea PLUS. Pe relație de prietenie, cică…

Totuși, PLUS Arad mai are și șanse de recuperare. Ar putea produce o surpriză plăcută prin susținerea unui alt candidat la alegerile pentru funcția de primar. Ne referim la Sebastian Bulumac, care am înțeles că a fost luat în calcul la modul serios. De urmărit!

P.S. Așteptăm cu mare interes reacția celor de la PLUS, ca să avem ce scrie și mâine! 😉

  1. Cam asta ar fi și concluzia mea … Din lipsa de materiale profesioniste și lucrate in cel mai pur mod jurnalistic aruncați în piața aceste elucubrații sa vă justificați și vii existența … Atâtea porcarii politice cate am citit în câteva zile la voi mă fac să cred că sunteți departe de a fi un ziar serios și demn de luat in seama

    Raspunde
  2. Bine, bine, cu Bulumac am inteles, dar care PLUS, ca PLUS nu exista.

    Raspunde
  3. Tot nu inteleg cine-i Boca !!!??? Un individ ce a aparut prin Arad de prin Hunedoara anxios pus pe discuti inutile si ATAT!!!

    Raspunde
  4. Ooooo !!! Ce ai tu Boca cu Aradul dute la Hateg ! Cine te-a propulsat si ce merite ai tu….!!! Nu mai votati pe asta!

    Raspunde
  5. Boca un tip mediocru ce nu are nimic comun cu Aradul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.