PMP acuză PNL Arad că vrea să cenzureze clătitele cu mere

PMP acuză PNL Arad că vrea să cenzureze clătitele cu mere

PMP Arad protestează ferm împotriva cenzurării accesului partidelor și primăriilor la Parada Clătitelor de la Moneasa, susținând că pretextul depolitizării evenimentului a fost ales pentru a ascunde, de fapt, politizarea reală a paradei, în beneficiul PNL.

„Parada Clătitelor de la Moneasa este deja o frumoasă tradiţie a judeţului Arad. Este o manifestare a arădenilor, la reuşita căreia, tot în mod tradiţional, şi-au adus aportul de-a lungul timpului organizaţii ale partidelor din Arad sau primării care au participat cu standuri proprii unde, cel puţin în privinţa primăriilor, s-a prezentat şi câte ceva din specificul fiecărei localităţi în parte. Totul a fost făcut pentru arădeni, pentru distracţie şi pentru a marca specificul localităţilor arădene. A interzice acest mod de a participa la Parada Clătitelor, sub pretextul unei aşa-zise depolitizări, reprezintă în fapt o încercare perfidă a celor din conducerea Consiliului Judeţean Arad de a acapara festivalul în interesul unui singur partid, PNL. Şi asta pe bani publici, deoarece pentru organizarea Paradei Clătitelor sunt alocate sume importante de la bugetul judeţului. La fel de adevărat, trebuie să spunem, este şi că programul zilei de duminică este deja pregătit după un scenariu legat de primăria comunei şi de PSD, care de asemenea doresc să-şi subordoneze politic parada. PMP protestează împotriva tendinţelor de a cenzura participarea la Parada Clătitelor după criterii politicianiste”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

În ciuda interdicţiei, PMP anunţă arădenii că va avea un stand propriu la Parada Clătitelor, unde participanții vor putea degusta cele mai bune clătite cu mere preparate după reţete păstrate din bătrâni.

Loading...
  1. D-le Remetan va schim ba Basescu daca sunteti impotriva pnl.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.