PMP Arad, la ora bilanţului pe 2017

PMP Arad, la ora bilanţului pe 2017

Consiliul Executiv Judeţean al PMP Arad a analizat zilele trecute activitatea depusă de consilierii şi preşedinţii organizaţiilor locale din judeţ, în anul 2017.

Cu acest prilej, Florin Remeţan, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Arad, a subliniat importanţa acţiunilor desfăşurate şi a celor 3.318 amendamente depuse de parlamentarii PMP la proiectul de lege privind Legea bugetului de stat pe anul 2018, la Legile Justiţiei, dar şi a altor amendamente şi proiecte de lege ale partidului.

„A fost o şedinţă de bilanţ a conducerii PMP Arad, unde membrii Consiliului Executiv Judeţean au analizat activitatea depusă, în cadrul partidului, în anul 2017. Am realizat majoritatea obiectivele propuse, pentru acest an, iar în anul 2018 ne vom mobiliza mai mult pentru a demonstra că PMP este un partid al tuturor românilor atât din ţară, cât şi din străinătate”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

De remarcat, că şedinţa Consiliului Executiv Judeţean s-a încheiat în jurul bradului de Crăciun. Cu această ocazie, Florin Remeţan a transmis, în numele PMP, tuturor arădenilor şi românilor din diaspora „Sărbători Fericite”, multă sănătate şi un An Nou fericit alături de cei dragi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.