PMP Arad a sărbătorit Ziua Naţională, atât în public cât şi în cadrul partidului (FOTO)

PMP Arad a sărbătorit Ziua Naţională, atât în public cât şi în cadrul partidului (FOTO)

Reprezentanţii filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară a participat, de 1 Decembrie, la manifestările organizate la Arad, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Astfel, o delegaţie condusă de Cătălin Rus, vicepreşedintele PMP Arad, consilier judeţean, Carina Angelescu, secretar general adjunct, Ciprian Solomon, preşedinte al Organizaţiei de Tineret, Rodica Ifrim, secretar executiv, membri de partid şi simpatizanţi au depus, o coroană de flori la Monumentul Eroilor aflat în Piaţa „Avram Iancu”.

După încheierea manifestărilor, la sediul PMP Arad a avut loc o întâlnire cu membri şi simpatizaţi ai Partidului Mişcarea Populară, unde a fost enunţată impotanţa şi însemnătatea Zilei Naţionale a României, sărbătorită de toţi românii din ţară şi străinătate.

Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a transmis un mesaj de „La Mulţi Ani!” tuturor românilor de pretutindeni şi a subliniat faptul că, la Arad, s-a înfăptuit actul fundamental al istoriei naționale, prin corifeii Marii Uniri – Vasile Goldiș, Ștefan Cicio-Pop şi Ioan Suciu. „Vasile Goldiș a fost cel care a conceput toată ideologia Marii Uniri, Ștefan Cicio-Pop a fost unul dintre cei care a susținut acest act istoric, iar Ioan Suciu a fost organizatorul principal al reuniunii desfăşurată la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918”, a precizat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

Cătălin Rus, vicepreşedintele PMP Arad, consilier judeţean, a declarat: „I-am omagiat pe eroii căzuţi la înfăptuirea Statului Unitar Român fără de care nu se putea realiza Unirea. Totodată vreau să transmit şi tuturor românilor de pretutindeni «La Mulţi Ani!» cu ocazia zilei noastre naţionale”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.