PNL a decis: Bîlcea, la Primărie! Cionca, la CJA. Bibarţ la Bucureşti…

PNL a decis: Bîlcea, la Primărie! Cionca, la CJA. Bibarţ la Bucureşti…

PNL a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primăria Aradului, după ce Gheorghe Falcă a fost ales europarlamentar, anunţă liberalii într-un comunicat de presă.

„Sergiu Bîlcea este un tânăr de succes, provine din mediul privat unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante, a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad”, se arată în comunicat.

„Cred în Arad şi în arădeni, sunt convins că oraşul nostru intră cu succes într-o nouă etapă de dezvoltare. Responsabilitatea de a candida pentru funcţia de primar arată încrederea colegilor din PNL în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: Curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale. În noua etapă, punem accent pe înfrumuşeţarea oraşului în fiecare colţ al său. În perioada următoare, voi pune în dezbatere publică proiectul meu şi al PNL pentru Arad. Voi lucra încă de anul acesta, împreună cu colegii care conduc interimar Primăria, la proiectele oraşului”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Vom duce la bun sfârşit investiţiile aflate în derulare, le vom porni pe cele pentru care au început deja procedurile şi vom propune noi proiecte care vor schimba Aradul. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: Un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: Energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important, iubim Aradul!”, a mai precizat Sergiu Bîlcea.

Bîlcea este în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad. Acesta provine din vechiul PNL, unde a deţinut tot funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale.

De remarcat, că primar interimar al Aradului va fi actualul viceprimar Călin Bibarţ. Acesta a fost în discuţie la un moment dat să devină candidatul PNL la funcţia de primar, dar ar fi acceptat în cele din urmă să candideze pentru un mandat de parlamentar în 2020. Liberalii l-au propus, de asemenea, pe Ionel Bulbuc pentru funcţia de viceprimar interimar.

La Consiliul Judeţean Arad, liberalii vor merge în continuare cu Iustin Cionca în ceea ce priveşte candidatura pentru funcţia de preşedinte.

Foto: Facebook

Loading...
  1. loviluțiadinmai 11 iunie, 2019, 12:06 pm

    chiar și Nicolae Ieran era o alegere mai bună 🙂
    chiar așa tâmpiți par arădenii?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.