PNL Arad, cu pânzele sus în timp ce orașul se scufundă

PNL Arad, cu pânzele sus în timp ce orașul se scufundă

În timp ce liberalii arădeni se întrec în a poza în chelneri la alegerile desfășurate pentru șefia organizației municipale, mimând seriozitate și preocupare, Aradul se scufundă, la propriu, sub conducerea lor.

Străzile de sub ape, stadionul „Francisc Neuman” inundat a enșpea oară și, mai nou, Teatrul „Ioan Slavici” inundat și el vin să le dea peste nas acestor impostori aflați de muuuult prea mulți ani la cârma orașului și a căror singură preocupare este căpătuiala, traiul îmbelșugat din bani publici. Din banii arădenilor de care-și bat joc în permanență și-i păcălesc o dată la patru ani.

Cu excepțiile de rigoare, desigur, conducerea PNL Arad este formată din indivizi mediocri care, dacă am trăi într-o societate normală, ar ajunge, cu mari eforturi, maiștri sau șefi de echipă la Technodomus. O știu și ei și, de aceea, au acceptat și niște „plombe” menite să le ridice nivelul. În realitate, însă, conduc tot ei. Prin cei îmbrăcați diferit, nu ca și chelnerii. Cu rezultate care se văd în tot orașul.

Sursa foto colaj: Facebook

  1. Da e adevarat dar nici altii de la alte partide nu-s mai breji

    Raspunde
  2. Unii dintre ei chiar au fost chelneri!!

    Raspunde
  3. […] post PNL Arad, cu pânzele sus în timp ce orașul se scufundă appeared first on […]

    Raspunde
  4. aradenii sunt de vina ca nu merg la vot

    Raspunde
  5. niste sule ajunse la ciolan conduc Aradul dupa bunul plac. de amar sa le fie!! 🙁

    Raspunde
  6. usr in curand veti fi istorie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.