PNL Arad e ÎN CORZI! Alegerile au fost INVALIDATE, conducerea de la Arad se REVOLTĂ

PNL Arad e ÎN CORZI! Alegerile au fost INVALIDATE, conducerea de la Arad se REVOLTĂ

PNL Arad e în corzi după ce Curtea de Onoare și Arbitraj a partidului a decis invalidarea alegerilor desfășurate în Organizația Minicipală și cea Județeană. Potrivit deciziei, atacabilă cu recurs, la PNL Arad vor trebui organizate din nou alegeri, de această dată în conformitate cu statutul partidului.

Conducerea PNL Arad a reacționat virulent la decizia Curții de Onoare și Arbitraj. Prin intermediul unui comunicat de presă, Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a declarat că organizația arădeană va face recurs împotriva deciziei Curții de Onoare și Arbitraj.

Iată comunicatul de presă remis, astăzi, de PNL Arad:

Iustin Cionca: „Facem recurs la decizia Curţii de Arbitraj!”

Organizaţia Judeţeană PNL Arad a aflat din presă rezultatul contestării alegerilor la nivel de municipiu şi judeţ, de către un grup de şase persoane din cadrul PNL Arad. Nu este o situaţie firească, aşa cum considerăm că nefirească este şi rezoluţia Curţii de Arbitraj, care şterge cu buretele exerciţiul de voinţă a uneia dintre cele mai puternice organizaţii PNL din România!

Prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, declară că rezoluţia Curţii de Arbitraj încalcă şi cutumele PNL, dar şi logica:

PNL Arad şi-a ales conducerea cu o majoritate covârşitoare, în urma unei competiţii deschise, în care fiecare a pornit cu exact aceeaşi şansă şi s-a promovat folosind toate resursele partidului! Nu a fost nimeni discriminat sau dezavantajat! Mai mult, ceea ce ni se reproşează nouă, arădenilor, s-a întâmplat identic și la Bucureşti, chiar la cei care au considerat că alegerile de la Arad trebuie refăcute dar au acceptat ca bune alegerile lor. Am votat cu toții, cu mâna ridicată funcția de președinte interimar al PNL, a Ralucăi Turcan și pe cea de secretar general interimar, a lui Cristian Bușoi.

 Constatăm că nu pentru toate situaţiile se aplică regulile ce ni se impun nouă, şi asta, aşa cum am spus-o şi la Bucureşti, nu este corect! Am sentimentul că suntem la mijloc, într-o luptă politică la nivel de Capitală, în care se încearcă eliminarea din joc a uneia dintre cele mai puternice organizaţii din ţară, PNL Arad. Sigur că facem recurs, pentru că nu vom accepta ca Aradul să fie tratat astfel, când în echipa care a câştigat alegerile sunt preşedintele Consiliului Judeţean, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, primarul municipiului şi viceprimarul Aradului, dar și cei mai puternici primari din judeţ!

Noi ne străduim să consolidăm PNL Arad, dar constat că cei de la Bucureşti încearcă să ne desfiinţeze, într-un moment în care ar trebui cu toţii să ne concentrăm asupra campaniei electorale pentru alegerile parţiale din 11 iunie şi nu pe lupte de orgolii sau aranjamente de culise pentru satisfacerea ambiţiilor personale ale unora sau altora. Noi, la Arad, gândim în termeni de partid, nu de individ, iar scorul PNL este prioritatea noastră, aşa cum am demonstrat-o de-a lungul anilor. De aceea vom continua să ne susţinem dreptatea şi să luptăm pentru ea, cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie”, a declarat Iustin Cionca.

PNL Arad va depune recurs la decizia Curţii de Arbitraj.

03.06.2017                                                      Departamentul de Comunicare al PNL Arad

  1. Adio Gogule! Iti suna ceasul

    Raspunde
  2. Teleormaneanu Gh. 5 iunie, 2017, 7:54 am

    a fost totul aranjat si dirijat de Cionca ca sa castige Falca. Au ajuns in niste pozitii si acum nu mai vor sa dea puterea din maini. Consider ca inlaturarea marelui pierdant a alegerlor locale ( – 12 primari) si a alegerilor parlamentare la un scor catastrofal atrage dupa sine demiterea pierdantului. La Arad numai golaniada Cionca- Balcea il mai tin in viata de Falca.

    Raspunde
  3. Stai linistit domnule Cionca, se face doar dreptate! De cand sunteti la conducere ,totul este un dezastru,sper ca cineva sa ia masuri urgente.

    Raspunde
  4. Cionca treci laeseria de bază, jucanu te așteaptă, ia-l si pe bâlcea cu tine si fa-l picolo.

    Raspunde
  5. asta inesamna sa fi lipsit de profesionalism. Organizezi alegeri după ureche și faci niste abuzuri atat de evidente ca până și o contestatie a lui pistru sau abrudan de la Ineu e admisă. desi cei doi nu au nu stiu ce trecere in partid. ganditi-va ca asa cum conduc partidul conduc și județul. singurul motiv pentru care sunt acolo e ca nu s-a gasit nimeni mai de doamne ajuta sa reprezinte o alternativa si sa ii expuna drept niste ageamii speculanti. doamna geani, cionca și mai nou tanarul bâlcea sunt doar niste proiectii ale lui falcă. el însuși cel mai bun exemplu de semidoct și habarnist plin însă de pretenții si aroganță. super trist dar îi meritam cu varf si indesat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.